Cine UITĂ la Cluj-Napoca să pornească ILUMINATUL PUBLIC? Mister total - FOTO

 

Șoferii clujeni se plâng de luni bune de faptul că iluminatul public nu este sincronizat cu momentul în care se lasă întunericul. 

 

Am si eu o mica intrebare si sper sa imi puteti raspunde. Oare dragul nostru primar crede că, daca s-a trecut la ora de vara, nu mai este nevoie sa aprinda luminile pe strada? In conditii de ploaie si cu bezna de pe strazi, este aproape imposibil sa vezi pietonii, animalute sau orice obstacol care iti apare brusc in fata. 

 

Daca mai vin si oamenii civilizati din draga noastra tara, cu luminile de ceata pornite, este absolut "perfect"! P.S. pozele sunt facute in 30.03.2015, pe strada Corneliu Coposu, la ora 20:15”, ne-a relatat Bianca Laura.

 

Problema a mai fost ridicată de clujeni, încă din noiembrie 2014. Primarul Emil Boc a spus la Știri de Cluj LIVE că a mai primit această întrebare și a adresat-o mai departe forurilor competente din Primăria Cluj-Napoca. ”Și eu am întrebat care este situația și mi s-a răspuns că nimeni nu apasă pe un buton pentru a pornit iluminatul public. Sistemul este automatizat și se reglează în funcție de lumina de afară. Voi mai întreba o dată să vedem care este problema”, a spus Emil Boc.

 

Așadar, această problemă rămâne un mister, probabil, greu de rezolvat.

 

Clujenii reclamă că iluminatul public din oraș este pornit prea târziu. Ce spune Emil Boc

Comentarii Facebook