Cine este studenta omorâtă de șoferul din Florești. Era frumoasă ca un ÎNGER - FOTO


În accidentul din noaptea de duminică spre luni a murit o tânără de 20 ani din Suceava, fiica unui cunoscut om de afaceri din localitate.

Gabi Rîpan era studentă la Management - FSEGA Cluj, iar Mercedesul care a fost implicat în accident a fost primit cadou de la tatăl ei. La volan era prietenul fetei, un tânăr de 19 ani din Florești.

Tatăl fetei, Vasile Rîpan, i-a făcut cadou mașina pentru a fi în siguranță, având în vedere că era un bolid de peste 50.000 de euro. 

Din păcate, impactul cu stâlpul de oțel a fost unul extrem de violent, iar tânăra pasageră a murit pe loc. Șoferul a fost grav rănit. 

Conform Poliției Cluj, accidentul a avut loc în jurul orei 03:00. Șoferul de 19 ani conducea dinspre Gilau spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevra de depasire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă și a iesit in decor, lovind un stalp metalic de informare de pe marginea DN1, la km 490+600m, pe sensul sau de deplasare.

La testare a reieșit că șoferul consumase substanțe psihoactive.

Vezi AICI și alte imagini.

gabi.jpg

11265530_883558581716363_296957218029767399_n.jpg

gabi3.jpg

---------------

UPDATE (23 ianuarie)

Conform Poliției Cluj, ”în urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive”.

https://www.stiridecluj.ro/social/soferul-stefan-tudor-carja-nu-ar-fi-fost-drogat-cand-a-produs-accidentul-mortal

Comentarii Facebook