Clujean de 52 de ani, prins conducând beat un ATV. Nu avea nici permis


Un bărbat de 52 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști conducând un ATV, fără a deține permis. De asemenea, acesta era și sub influența băuturilor alcoolice.

La data 20 ianuarie a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, Posturile de Poliție Comunale Aiton şi Ploscoş, în timp ce își exercitau atribuțiunile de serviciu pe raza de competență au oprit pentru control pe DC Miceşti, pe raza satului Miceşti, comuna Tureni, un autovehicul tip ATV, care nu avea aplicat număr de înmatriculare sau de înregistrare, condus de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii”, informează IPJ Cluj.

Autovehiculul era neînmatriculat, conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi avea o concentraţie alcoolică de 0. 43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.


Comentarii Facebook