Cine este noul decan al Facultatii de Stiinte Economice Cluj


Rectorul UBB Cluj, Ioan Aurel Pop, a reanalizat planurile manageriale ale celor trei candidati la functia de decan a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

"Din cele trei planuri depuse, rectorul l-a apobat pe cel al lui Dumitriu Matis, care este cel mai apropit de viziunea celui cu care Ioan Aurel Pop a candidat la postul de rector al UBB Cluj. Decizia urmeaza sa fie dezbatuta in senatul UBB Cluj, luni, 7 mai", a spus Laura Irimies, purtatorul de cuvant al UBB Cluj.

 

Lupta pentru functia de decan a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) Cluj a starnit o adevarata revolta condusa de profesorii universitari si tintita impotriva rectorului Ioan Aurel Pop.

Neacceptarea propunerilor facute de Colegiul Profesoral al FSEGA pentru functia de decan al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor a dus miercuri la un protest al cadrelor didactice. Profesorii au organizat o intalnire, unde si-au spus pasurile si a fost intocmit un memoriu impotriva rectorului Ioan Aurel Pop.

Scandalul a fost provocat de votul exprimat in Senatul UBB, la finele saptamanii trecute, cand au fost validati toti candidatii propusi de facultati, mai putin cei ai Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA): Liviu Nistor, Irimie Popa si Dumitru Matis.

 

Facultatea de Stiinte Economice se REVOLTA impotriva rectorului Ioan Aurel Pop! Vezi motivul

Comentarii Facebook