Cine e interlopul clujean care s-a spălat pe picioare cu șampanie de 5.000 de euro

 

Un interlop clujean, cunoscut drept Gigi Becali al Clujului, a șocat pe toată lumea când s-a spălat pe picioare cu șampanie de 5.000 de euro.

 

Este vorba despre celebrul ”Becu”, pe numele lui real Robert Baciu, care a fost extrădat în Franta, unde este judecat pentru furt de la turiști, alături de sotie și de sora lui.  

 

Cele două femei coordonau o grupare de hoți lângă Turnul Eiffel, iar banii ajuneau acasă la ”Becu”.

 

Gruparea a ajuns la 15 persoane, prejudiciul total fiind de peste 700.000 de euro. Polițiștii francezi mai spun că gruparea a câștigat chiar și 5.000 de euro pe zi și că își permitea să îi mituiască pe agenții de pază de la Muzeul Luvru, Turnul Eiffel sau Palatul de la Versailles, pentru a putea acționa în liniște.

 

Oamenii lui ”Becu” lucrau în voie la Paris, profitând de naivitatea turiștilor. Se învârteau în jurul monumentelor și se ofereau să le facă fotografii turiștilor. Între timp un alt membru al grupării se apropia și golea geanta turistului.

 

Membrii gruparii îsi desfasurau activitatea infracționala zilnic, într-un mod foarte bine organizat, o singura persoana reusind sa obțina sume de pâna la 21.500 de euro, în doar 15 zile”, susțin autoritațile franceze.

 

Toti banii ajuneau la Cluj-Napoca, la Robert Baciu, șeful clanului, care trăia în lux. ”Avea cele mai mari note de plată la cluburi. Era plin de aur și diamante. A avut un Range Rover, ultimul model, dar l-a vândut. La mână purta doar Rolex-uri, și se îmbrăca doar cu haine de firmă. Era un Gigi Becali al Clujului”, spune un bărbat care l-a cunoscut foarte bine.

 

O poveste care circulă în jurul lui vorbește despre o ”arogantă” de la Monte Carlo. ”A comandat o sticlă de Dom Perignon. Ospătarul s-a uitat la el și l-a văzut îmbrăcat în pantaloni scurți și i-a spus că nu prezintă garanție. Atunci, Becu a scos din buzunar 5.000 de euro, cât valorau două șampanii. La final, a turnat dintr-o sticlă în frapieră, iar mai apoi s-a spălat pe picioare”, spun cei care îl cunosc.

 

Cert este că ”Becu” obișnuia să facă cinste tuturor în cluburile clujene, fiind ”suflet larg”. El a fost retinut în 2014 și extrădat în Franta și stă de atunci în arest alături de ceilalti membri ai grupării. 

 

Sotia Sandra și sora Paula sunt două femei foarte frumoase, dar în același timp extrem de hotărâte.

 

Comentarii Facebook