Tâlhărie în plină stradă, în centrul Clujului. Un tânăr a fost amenințat cu cuțitul


Doi tâlhari au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure telefonul unui tânăr, pe strada Ștefan cel Mare, din Cluj-Napoca.

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri de 21, respectiv 24 de ani, din comunele Apahida și Dragu, prinși în flagrant delict în timpul comiterii unei tentative la tâlhărie calificată”, informează IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 19:50, pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, două persoane încercau să îi fure telefonul mobil unui tânăr, prin folosirea violenței și sub amenințări.

Din fericire pentru acesta, un echipaj al poliției se afla în zon, iar oamenii legii au intervenit imediat, urmărindu-i câteva zeci de metri pe cei doi tineri, imobilizându-i după interceptare.

Potrivit oamenilor legii, pe traseul urmat de cei doi bărbați, polițiștii au găsit și ridicat un cuțit rabatabil, abandonat de unul dintre cei urmăriți, obiect pe care l-ar fi folosit pentru constrângerea victimei în vederea remiterii telefonului.

Victima este un tânăr de 20 ani, din Turda, aceasta nefiind prejudiciată datorită intervenției polițiștilor.

Persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook