Duminica 28 Aprilie

Cinci proiectile, găsite în timpul lucrărilor de reabilitare a căii ferate Cluj-Oradea. Echipa pirotehnică a intervenit imediat - FOTO


Muncitorii de pe șantierul căii ferate Cluj-Oradea, au găsit, în timpul lucrărilor de reabilitare, de pe raza localității Poieni, 5 proiectile explozive. La fața locului a intervenit  echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj. 

,,Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj a intervenit în această seară pentru a asana cinci proiectile explozive, calibru 152mm, găsite în timpul lucrărilor de reabilitare la liniile de cale ferată de pe raza localității Poieni.

Polița a asigurat perimetrul până la sosirea echipei pirotehnice a ISU Cluj, după ce acestea au fost găsite de către munictori de pe șantier", a transmis ISU Cluj.

Astfel, au fost găsite 5 proiectile explozive cal. 152 mm, iar echipa pirotehnică a cercetat și asanat zona pentru a identifica dacă sunt și alte elemente sau elemente de muniții rămase neexplodate în apropierea celor descoperite astăzi.

În urma cercetărilor efectuate, inclusiv cu detectorul de metale, nu au fost identificate alte muniții în afara celor descoperite de muncitori.

,,Mâine dimineață specialiștii ISU Cluj vor merge din nou la fața locului pentru a asista pe parcursul lucrărilor ce urmează în zonă și a verifica și elimina posibilitatea de a mai fi și alte muniții sau elemente de muniții acolo.", transmite ISU Cluj.

WhatsApp Image 2024-01-15 at 19.54.13_5161d38e.jpg

1_3_258346_1705386893_01546_fav.jpg

Comentarii Facebook