Duminica 28 Aprilie

Boxer clujean, condamnat după ce a fost prins cu 5 kilograme de ”marfă” interzisă. E fiul unui cunoscut primar din județul Cluj


Un boxer clujean a fost condamnat la finalul anului trecut pentru trafic de droguri.

Oltean Dumitru Ovidiu, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, cu executare, pentru trafic cu substanțe etnobotanice. Oltean, zis și Odo, este fiul primarului din Mintiul Gherlii, Dumitru Oltean.

În același dosar au mai fost condamnate alte trei persoane, fiind vorba despre Andrei George Rus, Simion Daniel Mureșan și Flaviu Casim Tămaș.

”Odo” nu e la prima faptă de acest gen. În 2023, acesta a mai fost condamnat pentru fapte similare.

Oltean Dumitru Ovidiu a fost prins cu cinci kilgrogame de etnobotanice

Inculpatul Oltean Dumitru Ovidiu, în perioada anului 2019, fără a se putea stabili cu exactitate data primului act material, până la 16.02.2022, fără a deţine autorizaţie prealabilă emisă de ANSVSA, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, în mod repetat a procurat, manipulat și distribuit în mod direct substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive sub formă de substanță pulverulentă și solidă.

De asemenea, la data de 07.10.2021 a manipulat și vândut pentru suma de 200 de lei investigatorul sub acoperire, cantitatea de 1,1 grame substanță care conține 3-Chloromethcathinone (3-CMC) iar la data de 19.10.2021, a manipulat și vândut pentru suma de 200 de lei investigatorul sub acoperire, cantitatea de 1,2 grame substanță care conține Clephedrone (4-CMC) substanţă care face parte din clasa catinonelor.

În cursul cursul lunilor octombrie – noiembrie 2021 a manipulat în scop de distribuire coletul ce conținea 5.017,5 grame substanță care conține 3-Chloromethcathinone (3-CMC) substanță care face parte din clasa catinonelor, scrie foaia transilvană.

Comentarii Facebook