CicloMoșii pornesc la drum și în acest an la Cluj. Cum îi puteți ajuta

 

Echipa Clujul Pedaleaza va porni la drum în 6 decembrie și va duce cadouri copiilor.

 

CicloMoșul sunt toți cei care din atât cât au, găsesc ceva care să dea și altora și o fac din tot sufletul. Sau, CicloMoșul, la fel de bine, este atmosfera specială pe care o creează cei prezenți, care știu să dea o culoare vie străzilor mohorâte de iarnă și să deseneze un zâmbet pe fețele celor care le ies în cale. CicloMoșul poate fi atâtea lucruri și putem fi atâția dintre noi!

 

Așadar, haideți, cu mic, cu mare duminică 6 decembrie în p-ţa Unirii (în faţă la statuia lui Matei Corvin), la ora: 17, de aici vom parcurge urmatorul traseu: b-dul. Eroilor - p-ţa. Avram Iancu - c-lea. Dorobanţilor - al. Bibliotecii - b-dul. 21 Decembrie 1989 - str. Memorandumului - str. Petru Maior - P-ța. Păcii, Casa de Cultură al Stundeților.

 

Clujul Pedalează dorește să le facă o surpriză copiilor de la Școala Gimnazială Kozmutza Flora, Liceele pentru cei cu Deficienți de Vedere și Auz, mergând în deschiderea Moșului cu sutele de CicloMoși ascunși peste tot prin Cluj Napoca. Acum că planul s-a dat puțin în vileag, nu prea îi mai putem zice surpriză, dar nici nu e problemă prea mare. Veniți doar cât mai mulți duminică 6 decembrie ca să le arătăm acestor copii că mult mai multă lume se gândește la ei decât ar fi crezut vreodată. Tot ce ne trebuie este un pic de voință și puțină bunătate ca să facem lumea un loc mai bun!”, precizează echipa Clujul Pedalează. 

 

La acțiune vor participa: Trupa Arpi & Zip Band, Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu & Trupa "Joi", Radu Gheorghe, Emeric Imre, Magda Puskas & Rareș Suciu, Ioan Onișor.

 

La final Ciclomoşii vor oferi cadouri copiilor de la liceele speciale cu deficienta de auz si vedere.

 

Cei care vor să ajute o pot face donând fonduri, haine, jucarii, dulciuri, rechizite pentru a face circa 400 de pachete-cadou pentru elevii acestor licee. informatii: www.clujulpedaleaza.ro,

 

Cei care doresc sa ofere sponsorizari (bani, jucarii, rechizite, carti, dulciuri, , patiserie, fructe de sezon),  pentru cele peste 400 de pachete ii rugam sa ne contacteze pe adresa: clujulpedaleaza@gmail.com, sau o pot duce direct la sediul Radio Romania Cluj, str. Donath, nr. 160

 

Cont Unicredit Tiriac Bank: RO77BACX0000000973453004

Comentarii Facebook