Cenzură la UBB Cluj! Au șters un comentariu care critica faptul că se cumpără scaune noi la Jurnalism, dar aparatura TV e demnă de MUZEU - FOTO


Conducerea Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), din cadrul UBB Cluj, s-a lăudat cu scaunele frumos colorate, care au fost schimbate în sălile de curs, în timp ce studiourile TV și Radio au aparatură demnă de muzeu.

Profesorul Ovidiu Duță a criticat modul în care sunt prioritizare lucrurile în Facultate, dar comentariul lui a fost șters rapid, pentru a nu ”păta” postarea ccare prezenta scaunele frumoase și picturile de pe pereții sălilor de curs. Chiar dacă și acestea sunt importante, tehnica modernă este vitală pentru pregătirea studenților. 

Suntem foarte fericiți să vă putem anunța finalizarea procesului de renovare și digitalizare a sălilor de curs, respectiv de seminar. 

Acest proces a fost posibil cu ajutorul Universitatea Babeş-Bolyai prin proiectul de reamenajare a laboratoarelor didactice”, au scris cei de la FSPAC, în postarea lor. 


Fără titlu1.png


Fără titlu.png

Mai jos vedeți postarea problemă a profesorului Ovidiu Duță, care a fost ștearsă de cei de la Facultate, pentru că deranja.

WhatsApp Image 2022-06-07 at 21.39.50.jpeg

Camerele pe casetă nu mai sunt folosite nicăieri în televiziunile din România, toată lumea făcând tranziția de mulți ani spre tehnologia digitală. 

Comentarii Facebook