Miercuri 24 Aprilie

În ce Cluj trăim? Perversul care se ”satisface” în autobuz a fost reclamat în 2017 la Poliție, dar DEGEABA - FOTO


Bărbatul surprins într-un autobuz în Gheorgheni, luni după-amiaza, în timp ce se masturba, a mai fost reclamat la Poliția Cluj cel puțin o dată, dar degeaba. Oamenii legii nu au făcut nimic, din 2017, ba chiar au râs, ceea ce le-a intimidat mai mult pe victime. 

Poliția Cluj a tratat cu superficialitate acest caz, iar perversul își face de cap prin autobuze de față cu femei și fete. 

În 2017, în septembrie sau în octombrie, am sunat la 112. Mi-au făcut legătura cu secția 4 și am vorbit cu agentul de serviciu. A fost Bardos Istvan, IPJ Cluj. Eram în 24 B. Am venit spre Manastur. În statie la Poșta Româna m-am dat jos, pe Calea Florești. Am așteptat echipajul de poliție. Erau 3 agenți de poliție. Cel de la volan, în dreapta șoferului era Paul Muncaciu și o polițistă blonda pe bancheta din spate. Le-am dat poza, au spus ca nu-l cunosc și că vor lua măsuri.

Doamna de la dispecera a înțeles când i-am explicat ce face, în loc de organ genital, a înțeles borcan. Și pe urmă i-am explicat din nou și a înțeles. Am așteptat un alt autobuz să mă duc până la ultima stație, pe Bucium. Era seara, erau ultimele autobuze. Între timp, până am așteptat un alt autobuz, s-a întors autobuzul de la Polus și individul era în el. Nu i-a făcut nimeni nimic. Nici măcar nu l-au căutat.

Am sunat pe numărul de la secția 4 si am vorbit din nou cu Bardos si i-am explicat situația. În timp ce vorbeam cu el, se auzea prin stație cum i-a spus echipajului să opreasca autobuzul. Și să îi ia numărul inscriptionat de pe autobuz. Apoi m-a repezit nervos agentul și mi-a spus: "Bine! Mulțumim!”. Și mi-a închis. La scurt timp l-am văzut din nou în acțiune. Dar oamenii nu au curajul să-l denunțe si mai ales femeile pentru că sunt luate în derâdere și jignesc. La ei în secție sunt normale astfel de situații”, ne-a relatat Andreea.

Clujeanca l-a surprins în autobuz de mai multe ori: în 14.08.2019 și în 19.08.2020.

Știu că se îmbracă la fel. Îl știu de foarte mulți ani. Eram la liceu când mi s-a întâmplat și mie. Nu știam cine este. S-a pus lângă mine și și-a deschis o revistă să citească. Eu nu observasem nimic. După un timp, m-a întrebat dacă mă deranjeză că citește. Eu, uitându-mă pe geam, i-am zis că nu. Si când m-am întors să-i răspund am văzut. Noroc ca era ultima stație și am coborât. S-a dat și el jos și și-a mascat cu servieta.... M.am dat jos pe Clăbucet. Sensul de mers dinspre Centru spre Bucium”, ne-a mai spus clujeanca.

Fotografie din 2019

WhatsApp Image 2022-06-07 at 17.21.38.jpeg

Fotografie din 2020

WhatsApp Image 2022-06-07 at 17.16.32 (1).jpeg

Fotografie din 2022

7fe82d26b51bc072193ba07908b86687 (1).jpg

Clujul s-a umplut de dezaxați: Un bărbat s-a ”satisfăcut” într-un autobuz din Gheorgheni, în fața unei fete

Comentarii Facebook