VIDEO - Un șofer a făcut RAVAGII pe strada Soporului. S-a răsturnat și a băgat trei oameni în spital - FOTO


Un autoturism s-a răsturnat pe strada Soporului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, marți seara, la un accident rutier petrecut pe strada Soporului. Apelul de urgență a venit la ora 22:25, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD.

Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat persoane încarcerate. Doi bărbați de 27 și 33 de ani, respectiv o femeie de 27 ani, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. 

Politia Cluj nu a oferit nicio informație.

---------------------

UPDATE

După 14 ore de la producerea accidentului, Poliția Cluj a trimis un punct de vedere în legătură cu modul în care s-a produs totul.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat 34 de ani, din Turda, pe strada Soporului, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, acroșând mai mulți stâlpi metalici amplasați pe trotuarul din partea dreaptă, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă. 

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului, au fost împrăștiate mai multe bucăți din trotuar ca urmare a dislocării stâlpilor metalici, fiind rănite două persoane cu vârste de 27 de ani.

Cele două persoane rănite și conducătorul auto au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Video: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook