Centura Valcele-Apahida, inchisa la sfarsitul lunii mai pentru efectuarea unor lucrari, va fi redeschisa in iulie

Portiunea de centura cuprinsa intre podul din Dezmir si iesirea din Apahida va fi redeschisa in iulie, iar intreaga sosea de la Valcele pana la Apahida are termen de finalizare luna august.

 

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, la postul NCN. Tronsonul dintre podul Dezmir si iesirea din Apahida, de 5,5 kilometri, este inchis de la sfarsitul lunii mai din cauza unor lucrari. Primarul comunei Apahida, Ionel Farcas, declara atunci ca lucrarile trebuiau sa dureze cateva zile, dar ca "s-au intins pe mai mult timp". Traficul a fost deviat pe Drumul National 1C, prin centrul comunei. Mai ales la orele amiezii si seara, drumul, care are cate o singura banda pe fiecare sens de mers, este foarte aglomerat, aparand frecvent blocaje.

 

Portiunea de centura de la Dezmir pana la iesirea din Apahida a inaugurata in luna decembrie in prezenta premierului Emil Boc si a reusit sa elimine traficul greu care trecea prin comuna.

 

Acest tronson a mai fost inchis dupa doar patru zile de la inaugurare, tot pentru efectuarea unor lucrari de asfaltare. Atunci, circulatia a fost reluata dupa doar o zi.

 

In toamna, un incident similar s-a petrecut la Gherla. Autoritatile, in frunte cu premierul Emil Boc, au inaugurat centura de ocolire a orasului, care s-a surpat dupa doar 3 zile de utilizare. Centura a fost redeschisa dupa patru luni.

Comentarii Facebook