DIICOT s-a razgandit: vrea sa-l bage pe Paszkany la inchisoare

Procurorii DIICOT vor condamnarea la inchisoare cu executare a omului de afaceri, dupa ce in luna aprilie tot ei au cerut ca patronul CFR sa fie condamnat la inchisoare cu suspendare.

 

Potrivit cancan.ro, DIICOT a cerut Curtii de Apel Cluj "sa se dispuna condamnarea inculpatului la pedeapsa cu inchisoarea, cu executarea in regim de detentie". Asta dupa ce, intr-o infatisare din luna aprilie, procurorul DIICOT Cluj Radian Kreitzer a afirmat, la finalul pledoariei, ca avand in vedere faptul ca omul de afaceri Arpad Paszkany nu are cazier, propune sa fie condamnat la o pedeapsa cu suspendare si plata daunelor morale catre Iulian Dascalu, pentru neajunsurile provocate.

 

Tot in aprilie, omul de afaceri Arpad Paszkany a fost achitat de Tribunalul Cluj in dosarul in care a fost judecat pentru santaj si sprijinirea unui grup infractional. Judecatorii clujeni au decis ca finanatorul echipei CFR Cluj nu este vinovat.

 

Paszkany a fost trimis in judecata in baza unei plangeri depuse de omul de afaceri Iulian Dascalu, care a afirmat ca a fost santajat prin intermediul trustului de presa Gazeta de Cluj pentru a-i ceda lui Paszkany un teren in valoare de 400 de mii de euro pentru suma de 10.000 de euro.

Comentarii Facebook