Cea mai beata soferita din Cluj a fost prinsa azi-noapte de politisti pe strada Gheorghe Sincai

 

Femeia conducea azi-noapte nestingherita prin centrul Clujului, pe strada Gheorghe Sincai. In jurul orei 00 si 10 minute Gabriela Lenuta F. de 41 de ani a fost oprita de politisti, dupa ce acestia au vazut cum conduce.


Soferita a fost testata cu aparatul etilotest, iar supriza oamenilor legii a fost maxima. Femeia era beata moarta si avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool in aer expirat, adica 1,974 la mie in sange. O alcoolemie aproape dubla fata de limita de la care conducerea sub influenta bauturilor alcoolice este considerata infractiune.


Femeia a fost dusa spital pentru recoltarea de probe biologice si s-a ales cu dosar penal.


Ea a reusit astfel sa o "detroneze" pe femeia care detinea recordul feminin absolut in materie de condus sub influenta alcoolului.


Aceasta a fost prinsa beata la volan anul trecut cu o alcoolemie de 0,8 mg/l in  in aer expirat. Aceasta reusise "performanta" ca inainte de a fi prinsa de politisti sa isi duca cu masina la gradinita nepotelul de 3 ani. Apoi s-a urcat din nou la volan si s-a oprit in sensul giratoriu din Zorilor, intersectia Calea Turzii cu Observatorului.

Comentarii Facebook