Ce este DIETA Protasov. Mănânci cât vrei tu și slăbești

 

Dieta Protasov te lasă să mănânci cât vrei tu și să slăbești, fiind creată de nutriționistul Kim Protasov.

 

În prima săptămână, ai voie să mănânci doar legume crude, brânză și iaurt cu 5% grăsime. Ai voie, de asemenea, să consumi un ou fiert pe zi, iar partea cea mai bună este că poți mânca oricâte legume vrei, la orice oră. Pentru a-ți potoli nevoia de dulce mai poți mânca 3 mere, ceaiul și cafeaua sunt permise, dar fără zahăr, și nu uita de cei 2 litri de apă. În a doua săptămână ai voie să urmezi același regim alimentar ca în prima, iar cei care au ținut dieta au susținut că nu și-au mai dorit să mănânce altceva decât legume, brânză și mere, potrivit easyshape.com. La finalul celor două săptămâni, corpul tău se va simți foarte ușor.

 

De la începutul celei de-a treia săptămâni ai voie să adaugi carne în dieta Protasov, însă dar pe grătar și doar de pui sau pește. Nu depăși mai mult de 300 de grame și redu cantitatea de brânză și iaurt pe care o consumi.

 

În săptămânile patru și cinci ai voie să mănânci brânză, legume, carne ușoară, ouă și mere. În această perioadă, pierderea de kilograme ar trebui să fie evidentă. Este obligatoriu să mănânci zilnic un terci de ovăz, hrișcă sau mei. Legumele pe care le consumi când ții dieta Protasov trebuie să fie ușoare și cu puțin amidon. După cele 5 săptămâni, revino, treptat, la alimentația obișnuită, fără să faci excese, potrivit unica.ro.

Comentarii Facebook