Ce a scris Elena Udrea, după ce a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie din Cluj

 

Elena Udrea a comentat pe Facebook după ce a aflat că a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie.

 

Îmi pare rău că nu am reușit să termin acum cursurile de master, pentru că pur și simplu nu am timpul necesar și mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioada. Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorința mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum își iau alții “doctoratele”. Când am început, aveam un dosar penal în instanța, acum am trei!!!!!!, am câte 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de citit, apărări de pregătit... aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... După ce se va termina, voi relua cu siguranță cursurile. Până atunci, rămân aceeași practicantă religioasă și la fel de interesată de credință și influențele credinței asupra vieții noastre.

 

Probabil că îmi trebuie tocmai o credință mai mare, pe care încă încerc să o dobândesc, pentru a putea ignoră această lupta pe care o duc de trei ani și a mă preocupă mai mult de lucruri cu adevărat importante în viață, cum sunt aflarea lui Dumnezeu și relația noastră cu Divinitatea.

 

Pentru că suntem aici, va rog să citiți o carte care va poate schimbă perspectiva asupra religiei și sigur va poate schimbă viață!

 

”Predică de pe munte”, de Emmet Fox", a scris Elena Udrea.

 

Udrea a fost exmatriculată pentru că nu s-a prezentat la niciun examen. 

 

Elena Udrea, exmatriculată de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. Urma un master la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Comentarii Facebook