Elena Udrea, exmatriculată de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. Urma un master la Facultatea de Teologie Ortodoxă

 

Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii ”Babeş-Bolyai” Cluj, unde urma un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială.

 

Fosta blondă din PDL nu s-a prezentat la niciun examen. 

 

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi, că la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială toţi ceilalţi 16 foşti colegi ai Elenei Udrea continuă studiile.

 

D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”, a spus Stanciu, conform Mediafax.

 

 Udrea explica în septembrie 2016 că vrea să îi sprijine pe cei care au nevoie de sprijin.

 

Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui”, a explicat Elena Udrea.

 

Frumoasa blondă, renumită pentru gențile de zeci de mii de euro pe care le etalează la ieșirile publice, anunța că vrea chiar să fondeze ”Institutul Fericirii”, un ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi ”fericiţi în viaţă”.

Comentarii Facebook