Cât de repede a făcut dezinsecție UTCN căminul de studenți din Mărăști

 

Studenții din căminul UTCN Mărăști au reclamat în 3 aprilie faptul că nu mai pot dormi din cauza gândacilor, iar conducerea Universității a realizat în timp record dezinsecția. 

 

Aceștia au reclarat situația Știri de Cluj în cursul zilei de vineri, 3 aprilie, prezentând și un material video realizat joi noaptea în cămin, ”alaturi de colegii nostri de camera, gandacii”.

 

Vezi AICI imaginile.

 

Conducerea Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) a fost sesizată de Știri de Cluj pentru a prezenta un punct de vedere și măsurile luate. 

 

Luni dimineața, 6 aprilie, biroul de presă al UTCN a transmis un răspuns: ”În urma solicitării dumneavoastră, vă informăm că în vederea soluționării profesionale și eficiente a dezinsecției și deratizării în cele peste 1200 camere, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a contractat aceste servicii cu o firmă agreată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj. Contractul prevede desfășurarea dezinsecției pe toată perioada anului, programat și la cerere.

 

În cazul în care apar situații precum cea prezentată în articolul din data de 3 aprilie 2015, studenții au obligația de a se adresa administrației care anunță firma de servicii care, la rîndul ei, este obligată să facă intervenția în regim de urgență. Este cazul Complexului Studențesc din Mărăști, unde, din cele 480 de camere, 6 au sesizat administrația, urmând acțiuni de deratizare - dezinsecție prin firma specializată, care s-au desfășurat vineri, 3 aprilie 2015”.

Comentarii Facebook