Cât de răspândită este de fapt MODA caselor fără autorizație în Cluj-Napoca?


După apariția publică a anunțului de vînzare a unei case construită fără autorizație, apar acum acuzații că și pe alte străzi din Cluj-Napoca sunt astfel de cazuri. Între timp, alții stau cu anii după avize și autorizație.

”În ce privește casele fara autorizatie .. măcar de ar fi doar o strada  mergeți pe Valea Chintaului, strada Pomet .. în Sopor și credeți -mă că mai sunt .. multe, multe străzi.

Dar oricum eu mă chinui de doi ani pe strada Valea Chintăului să iau autorizație. Acum am fost trimis să fac PUD (Plan Urbanistic de Detaliu), încă 1500 -2000 EURO, și știți de ce, pentru că în zonă sunt singurul care vreau să fac cinstit”, ne-a relatat un clujean, sub protecția anonimatului.

Deși cazul casei de pe strada Valea Fânațelor este public de câteva zile, nimeni din Primăria Cluj-Napoca nu a reacționat public. 

Dacă pentru o casă se obține atât de greu o autorizație, cum se pot obține atat de facil avize pentru turnuri de 25 de etaje, blocuri între case pe Constantin Brâncuși și turnuri de birouri în zone în care de abia întorci o mașină, cum este Piața Mihai Viteazu? 

Pe o stradă din Cluj-Napoca, toate casele sunt fără autorizație? - FOTO

Comentarii Facebook