Pe o stradă din Cluj-Napoca, toate casele sunt fără autorizație? - FOTO


Pe strada valea Fânațelor, din Cluj-Napoca, se vinde o casă fără autorizație, cu 250.000 de euro, iar proprietarul spune că toate casele sunt construite după același model, fără ca Primăria Cluj-Napoca să reacționeze. 

Casa nu este intabulata, este construita fara autorizatie de construire, precum sunt construite toate casele din zona, este impusa la primarie se plateste impozit pe ea, dar este extratabulara”, scrie Andrei, în anunțul de vânzare

Practic, oamenii au construit fără să le pese de lege și acum Primăria le încasează impozite ca si când nimic nu s-a întâmplat. Prin comparație, o persoană care vrea să construiască legal este purtată cu actele luni în șir, spre un an de zile, pentru a primi dreptul de a construi. 

Persoana fizica vand casa mediteraneana, superfinisata, mobilata si utilata, suprafata consrtuita 280 mp, construita in anul 2017. Casa se afla in cartierul Iris pe strada Valea Fanatelor, deasupra la magazinul Auchean, pe o strada privata, asfaltata de 9 metri latime si de aproximativ 250 metri lungime. Zona este foarte linistita cu panorama superba asupra orasului. Terenul pe care este construita casa are suprafata de 600 mp. Casa este construita si finisata cu materiale de cea mai buna calitate si este dotata cu aparate de aer conditionat performante, alarma cu senzori in toate camerele, camre de supraveghere, videofon, etc. Cateva detali privind finisarile interioare sunt: incalzire in pardoseala in toata casa inclusiv in garaje cu termostate in fiecare camera, tot pachetul de incalzire este marca Rehau, parchet triplu stratificat din lemn masiv de la firma Lemna Terr, toate usile inclusiv usa de intrare in casa sunt din stejar masiv, model deosebit, baile, bucataria, holul si terasele sunt finisate cu travertin. Casa este construita cu caramida Porotherm STH ultima generatie, izolatia exterioara a casei este facuta cu vata bazaltica de la firma Sto inclusiv vopseaua decorativa la exterior si vopseaua lavabil pentru interior, tigla de pe casa este marca Creaton cu garantie 50 ani, geamuri termopan marca Veka tripan pachetul de 82 de la firma Optimedia, pavaj deosebit 40x40x6 cumparata de la firma Elis. Casa este construita de firma autorizata, detin poze cu toate etapele de construire. Toata instalatia electrica este marca Schneider. Compartimentarea casei este: Demisol - crama, pivnita sau camara, camera centralei, baie. Parter - living, sala de mese sau birou, bucatarie, baie, dresing, hol, casa scarii, terasa mare acoperita, garaje. Etaj - doua dormitoare, baie, dresing mare, hol, terasa mare, balcon. ATENTIE! Casa nu este intabulata, este construita fara autorizatie de construire, precum sunt construite toate casele din zona, este impusa la primarie se plateste impozit pe ea, dar este extratabulara, s-au inceput demersurile pentru intrarea in legalitate, dar din pacate nu stim cu exactitate cat timp dureaza. Terenul este intravilan, intabulat cu CF si cu utilitati, apa, canalizare, curent. Casa pentru pretentiosi!!! Anuntul este pentru cunoscatori si pentru cei interesati! Va rog sa nu deranjati inutil! Multumesc. NU COLABOREZ CU AGENTII IMOBILIARE! MULTUMESC”.

Comentarii Facebook