Cal chinuit de un căruțaș în Apahida! Poliția aruncă vina: Nu e un caz atât de grav - VIDEO


UPDATE

Poliția Cluj: La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Dezmir, doi bărbați ar fi agresat un cal.

În baza aspectelor sesizate, polițiștii au demarat verificări, fiind întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de ranire cu intenție a animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004.

Cauza a fost preluată de Biroul pentru Protecția Animalelor, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

---------------------

Un nou caz de abuz împotriva animalelor a fost filmat la Cluj. Faptul că populația este vigilentă este un lucru foarte bun, pentru că fără imagini Poliția Animalelor ar putea spune aceste cazuri nu sunt reale. 

Poftim civilizație! Am sunat la 112, mi-au zis ca voi fi contactata de poliția din comună

Am primit răspuns de la poliția din Apahida, mi-au spus ca nu este un caz atât de grav în cat sa suni la 112

Oarecum i-am deranjat”, a sesizat cel care a filmat.

Imaginile vorbesc de la sine. Căruțașul era beat sau drogat și a început să streseze bietul animal, care la un moment data a luat-o la fugă cu tot cu căruță și apoi s-a prăbușit pe asfalt. Căruțașul a început să îl lovească cu picioarele disperat că bidiviul nu se ridică de jos. 

Filmarea demonstrează clar abuzul făcut, lucru pedepsit acum de lege.

collage.png

Comentarii Facebook