Accident grav pe drumul Cluj - Oradea, la Bologa. Mașina e de nerecunoscut - VIDEO


La data 12 februarie a.c., în jurul orei 16.30, a fost semnalat un accident rutier produs pe DN1 - E60, în afara localității Poieni.

Din primele cercetări derulate la fața locului a rezultat că un bărbat, de 50 de ani, din județul Alba, care conducea un ansamblu de vehicule înspre Oradea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers in condiții de carosabil umed, acroșând un autoturism, condus din sensul opus, de un bărbat, de 37 de ani.

În urma coliziunii, bărbatul de 37 de ani a rămas încarcerat în autovehicul, fiind extras de membri echipajelor ISU Cluj.

Acesta a fost transportat de urgență la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Poieni.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SAJ, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în ultimul se afla un bărbat încarcerat, în stare de conștiență.

Imediat au fost începute operațiunile de descarcerare, fiind extras bărbatul din autoturism, cu ajutorul echipamentelor speciale. Acesta este în stare de conștiență și prezintă suspiciuni de mai multe traumatisme. Ulterior a fost preluat de către echipajul SAJ pentru acordarea asistenței medicale, iar la locul accidentului a fost alocat și un elicopter SMURD.

WhatsApp Image 2024-02-12 at 18.02.57 (1).jpegWhatsApp Image 2024-02-12 at 18.02.57.jpeg

Comentarii Facebook