Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii de la Centrul de asistență și îngrijire din Cluj


Ca în fiecare an, vârstnicii de la Centrul de îngrijire și asistență din Cluj au primit cadouri de Crăciun, din partea municipalității.

În contextul pandemiei COVID-19, în acest an Emil Boc nu a mai mers în vizită la Centrul de îngrijire, iar cadourile au fost împărțite de către angajații DGASPC, care au grijă de bătrâni.

”De 16 ani, în pragul sărbătorilor de Crăciun, obișnuim să le facem o bucurie vârstnicilor de la Centrul de îngrijire și asistență pentru vârstnici din Cluj (DGASPC Cluj) și să le oferim un cadou simbolic din partea comunității noastre.

De obicei, vizita este una plină de emoție, însă contextul actual nu ne-a permis o strângere de mână sau o îmbrățișare ca în ceilalți ani. Sper totuși ca darurile să le fie de folos în aceste momente iar vârstnicii să rămână în continuare cu sufletul primitor și cald. 

Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc și personalului acestui centru pentru munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte! 

Dragi clujeni, vă îndemn și pe dumneavoastră, dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți! Sărbători fericite!”, transmite Emil Boc.

Comentarii Facebook