Bruno Mars, al 10-lea barbat din istorie care apare pe coperta revistei Playboy

 

Cantaretul Bruno Mars a devenit cel de-al 10-lea barbat din istorie care a aparut pe coperta revistei Playboy.

In fotografia postata pe coperta, Bruno Mars poarta o jacheta alba si canta la chitara, iar Raquel Pomplin, pozeaza intr-o tinuta sumara.

In articolul dedicat lui Bruno Mars in paginile revistei, artistul spune ca legendarul Jimi Hendrix reprezinta pentru el o sursa de inspiratie, informeaza contactmusic.com. "Cred ca a fost cel mai mare chitarist din lume. El este motivul pentru care am inceput sa cant la chitara", a spus Bruno.

Bruno Mars le calca pe urme unor barbati celebri care au pozat de-a lungul timpulu pentru coperta revistei Playboy.

Peter Sellers a fost primul barbat care a pozat pentru coperta acestei publicatii, in aprilie 1967.

El a fost urmat de Burt Reynolds (octombrie 1979), Steve Martin (ianuarie 1980), Donald Trump (martie 1990), Dan Aykroyd (august 1993), Jerry Seinfeld (octombrie 1993), Leslie Nielson (februarie 1996), Gene Simmons (martie 1999) si Seth Rogen (aprilie 2009).

Peter Gene Hernandez, nascut pe 8 octombrie 1985, cunoscut sub numele de scena Bruno Mars, este un cantaret, compozitor si producator muzical american, care i-a avut ca modele pe Little Richards, Elvis Presley si Michael Jackson. Gratie albumului sau de debut, "Doo-Wops & Hooligans", lansat in octombrie 2010, care include piese precum "Just the Way You Are" si "Grenade", Bruno Mars a primit sapte nominalizari la premiile Grammy 2011, impunandu-se la categoria "cel mai bun cantaret pop".

Comentarii Facebook