Bruneta de la PSD, Laura Pop, s-a maritat intr-o rochie de 5.000 de euro FOTO


Sfadand criza financiara, bruneta de la PSD Cluj, cum este cunoscuta avocata Laura Pop, s-a maritat azi cu profesorul Cosmin Chiorean, de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, purtand o rochie de 5.000 de euro.

Social democrata a purtat o rochie semnata de un designer celebru, iar apropiatii ei spun ca pretul a sarit de 5.000 de euro. Dupa ceremonia de la starea civila, cuplul si nasii au plecat spre manastirea de la Nicula, unde a fost oficiala cununia religioase. Petrecerea are loc la restaurantul hotelului Belvedere.

Laura Pop este membru in Biroul Permanent al PSD Cluj si a fost in urma cu doi ani, in timpul coalitiei de un an de zile dintre PSD si PD-L, subsecretar de stat la Departamentul de Afaceri Extrene.

Bruneta de la PSD Cluj, care nu a reusit pana in prezent sa acceada intr-o functie ca urmare unui scrutin electoral, detine pe langa statutul de avocat si cel de mediator.

In fata ofiterului starii civile, PSD-ista a fost insotita de doi nasi celebri, procurorul Marius Dan Foitos, de la Sectia de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, si pe judecatoarea Augusta Maria Chichisan, de la Curtea de Apel Cluj.

Comentarii Facebook