Duminica 28 Aprilie

Bombardierul de la Turnul Pompierilor a agresat și fata din Mărăști. Tatăl victimei: ”Are multe plângeri, dar e liber. Poliția nu a făcut nimic” - VIDEO


Halucinant! Tânărul care și-a bătut joc de placheta de bronz din Turnul Pompierilor, ce prezintă harta municipiului Cluj-Napoca, este de fapt și unul dintre persoanele care au agresat o fată de 18 ani în stația Mareșal Constantin Prezan din Mărăști. 

Amintim că, polițiștii l-au eliberat pentru că nu s-au putut aduna probe care să arate că aveau la ei un cuțit sau un spray lacrimogen sau măcar folosirea acestora: „Nu au agresat victima, dar i-au adresat injurii. Nu am putut lua o măsură preventivă, pentru că nu sunt destule probe care să ducă la reținerea lor. 

Nu s-a confirmat că au folosit spray -ul sau că aveau cuțit la ei. Probabil au amenințat cu cuțitul verbal, dar pe imagini nu s-a văzut că ar fi scos o armă albă. Trebuie probat pentru a exista o bănuială rezonabilă, dar nu s-a reușit încă să se facă acest lucru”, au spus anchetatorii.

Vezi și: Derbedeii au plecat liberi! Cei care au amenințat o fată în Mărăști au scăpat de arest: Nu s-au putut proba acuzațiile grave - EXCLUSIV

Ce trebuie să se mai întâmple ca individul să fie pedepsit?

Persoana care ne-a semnalat cazul spune că individul nu este la prima abatere: „Am înțeles că amenință copii în mall și nimeni nu face nimic. Sunt povești, dar pornesc de undeva. Un coleg de a băiatului meu a fost agresat de el și i-a furat banii de pantofi. Am înțeles că e același care a agresat fata în autobuz și stația din Mărăști”.

Surse din anchetă confirmă că ar fi vorba despre același tânăr care s-a urcat în picioare pe platforma care susține placheta cu municipiul Cluj și s-a filmat în timp ce dansa pe manele la Turnul Pompierilor. 

Vezi și: A fost amendat! Bombardierul care a călcat în picioare un monument public din Cluj-Napoca a fost depistat - FOTO

Tatăl fetei agresate ne-a relatat că ”după incidentul din stație a mers la Iulius Mall și a furat o trotinetă, după care l-a prins un agent de paza și avea asupra lui cuțitul și spray -ul. Terorizează copiii de peste tot de prin oraș. Are multe plângeri la activ, dar e tot liber. Poliția nu a făcut absolut nimic”, a spus acesta. 

Știri de Cluj vă prezintă mai jos în exclusivitate mai multe imagini cu cei trei tineri care au participat la agresarea fetei (doi activ și altul fiind numai martor). În ultima parte a filmării apar cei trei într-o discuție pe un grup, în care se acuză unul pe altul despre cele întâmplate în autobuz și apoi în stație. 

Comentarii Facebook