Un bărbat sub influența substanțelor psihoactive a furat o mașină din Turda și a venit la Cluj. Înainte să ajungă după gratii a stat la Psihiatrie


Un drogat a furat o mașină din Turda și a condus-o până la Cluj, înainte să fie prins de polițiștii clujeni, care l-au internat într-o unitate medicală de specialitate. 

„În data de 19 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, din Turda, care la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, a sustras un autotursim din Turda, fiind interceptat de un echipaj de poliție în municipiul Cluj-Napoca. În toată această perioadă, bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate din Cluj-Napoca.

Ulterior, la data de 20 octombrie a.c., în baza probelor administrate în dosarul penal, polițiștii l-au prezentat pe acesta magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook