Duminica 28 Aprilie

Derbedeii au plecat liberi! Cei care au amenințat o fată în Mărăști au scăpat de arest: Nu s-au putut proba acuzațiile grave - EXCLUSIV


Polițiștii au reușit să îi identifice rapid pe cei doi tineri care au agresat fata de 18 ani, în autobuzul care a oprit în stația Mareșal Constantin Prezan din Mărăști, iar apoi au continuat să fie amenințători și în stație. 

Cei doi indivizi au 20 de ani, locuiesc în zona Bulevardul Muncii, fiind de etnie rromă. Ei erau însoțiți de un alt tânără de 18 ani, care nu a luat parte la incidente, el fiind numai observator / martor. 

Din păcate polițiștii au trebuit să îi elibereze pentru că nu s-au putut aduna probe care să arate că aveau la ei un cuțit sau un spray lacrimogen sau măcar folosirea acestora. 

Nu au agresat victima, dar i-au adresat injurii. Nu am putut lua o măsură preventivă, pentru că nu sunt destule probe care să ducă la reținerea lor. 

Nu s-a confirmat că au folosit spray -ul sau că aveau cuțit la ei. Probabil au amenințat cu cuțitul verbal, dar pe imagini nu s-a văzut că ar fi scos o armă albă. Trebuie probat pentru a exista o bănuială rezonabilă, dar nu s-a reușit încă să se facă acest lucru”, au spus anchetatorii.

Pe imaginile din autobuz sau din stație nu se vede că ar fi lovit-o, agresat-o în niciun fel cu un spray sau cu o armă albă. Cu toate acestea, faptele celor doi rămân extrem de grave și s-a deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii publice și amenințare.

Acest lucru înseamnă că la următoarea faptă pe care o comit acești derbedei se va lua măsura arestării, iar pedepsele vor fi mult mai aspre.

UPDATE 1

CTP Cluj-Napoca S.A. a pus la dispoziția lucrătorilor de poliție toate imaginile solicitate, imediat după emiterea Ordonantei. Menționăm faptul că toate mijloacele de transport care se achiziționează și care se afla în flota CTP sunt dotate cu mijloace tehnice de supraveghere și înregistrare video.

Pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, C.T.P. Cluj-Napoca S.A. a încheiat protocoale de colaborare cu structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

Prin măsurile tehnice și organizatorice aplicate la nivel de municipiu, Primăria Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. asigura călătorilor un climat maxim de siguranță în mijloacele de transport”, precizează CTP Cluj.

UPDATE 2

Halucinant! Tânărul care și-a bătut joc de placheta de bronz din Turnul Pompierilor, ce prezintă harta municipiului Cluj-Napoca, este de fapt și unul dintre persoanele care au agresat o fată de 18 ani în stația Mareșal Constantin Prezan din Mărăști. 

Bombardierul de la Turnul Pompierilor a agresat și fata din Mărăști. Tatăl victimei: ”Are multe plângeri, dar e liber. Poliția nu a făcut nimic” - VIDEO

Comentarii Facebook