Bocancii Clujana, vedetele aniversarii a 100 de ani de la infiintarea fabricii la Cluj VIDEO si FOTO

 

Bocancii Clujana au fost admirati de clujenii care au participat, in incinta strandului Clujana, la aniversarea a 100 de ani de la infiintarea fabricii de incaltaminte. La eveniment au participat fosti si actuali muncitori ai unitatii.

Bocancii produsi intr-o serie limitata de 3.000 de exemplare costa 269 de lei, modelul pentru femei, si 289 de lei, cel pentru barbati. "O sa cumpar si eu o pereche pentru a vedea daca se pastreaza calitatea cu care am fost obisnuiti, dar cred ca se pastreaza", a spus un clujean.

"Am scos o editie limitata de ghete, de fapt ghetele clasice Clujana, pe care le stiu majoritatea iubitorilor brandului Clujana si angajatii Clujana. Am personalizat-o cu ocazia acestei sarbatori cu etichete specifice si am scos o editie limitata. Sunt facuti integral din piele. Fetele sunt din piele imblanita pentru ca, fiind o gheata sunt mai calde si mai placute fiind imblanite. Este o editie limitata pentru aceasta ocazie. Sunt doua modele pentru femei si unul pentru barbati. Modelul pentru femei este la 269 de lei si cel pentru barbati la 289 de lei", a spus Cristina Lupu, seful Departamentului Relatii Clienti si Vanzari din cadrul Clujana.

"Este un moment important astazi. Un secol de viata si 100.000 de angajati in aceasta perioada si milioane de incaltaminte pe care aceasta fabrica le-a produs de-a lungul anilor. Este un brand al Clujului, din pacate printre putinele care au ramas si acesta se incadreaza in conceptul nostru mai larg de produs de Cluj", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

 

La sarbatoarea organizata in incinta strandului Clujana au participat fosti si actuali angajati care au depanat amintiri si s-au bucurat ca s-au revazut. Acestia au putut degusta produse traditionale si inchina un pahar de vin.

 

La fabrica de incaltaminte Clujana lucreaza acum 400 de angajati, iar produsele clujene ajung si pe pietele externe.

 

Comentarii Facebook