Boc a impartit plase cu alimente de Paste batranilor de la Centrul din Cluj Napoca - VEZI VIDEO si FOTO


Premierul Emil Boc, insotit de liderii PDL Cluj, a impartit cadouri de Pasti celor 110 batrani de la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Cluj-Napoca.

In pachete, permierul a pus oua rosii, cozonaci, suc, biscuiti si fructe. 

"E o bucurie sa vezi ca poti aduce un zambet pe fata celor varstnici in preajma sarbatorilor. Sa nu uitam de aceasta valoare a solidaritatii care trebuie sa defineasca orice fiinta umana. Prin solidaritate inteleg sa fim alaturi de cei ce sunt in nevoie, care au nevoie de sprijinul nostru. Incercam sa le aducem bunatati specifice si sa ii incurajam sa mearga mai departe", a spus Emil Boc.

Unii dintre batrani au plans cand l-au vazut pe permier langa patul lor, dar au fost care nu l-au recunoscut. "Dumneavoastra sunteti premierul Emil Boc, ca nu v-am recunoscut. Nu imi vine sa cred", a spus o femeie. Altii au spus ca il vad toata ziua la televizor, dar nimeni nu i-a reprosat nimic.

Permierul a declarat ca e normal ca unii sa nu il recunoasca pentru ca sunt noi in azilul din Cluj. "Eu am obiceiul sa fin de Pasti in fiecare an. Sunt unii care nu m-au prins si e normal sa nu ma recunoasca", a declarat premierul.

Boc a fost insotit de prefectul Florin Stamatian, primarul Sorin Apostu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, deputatul Daniel Buda si senatorul Mihail Hardau.

Comentarii Facebook