Bloggerii merg in Consiliul Local Cluj-Napoca, "negrii" de suparare ca E-ON Gaz sparge orasul


Bloggerii clujeni vor merge marti, 20 martie, la sedinta Consiliului Local pentru a-i intreba pe alesi despre masurile luate impotriva E-ON Gaz, care "ciuruieste" orasul.

"Ceea ce fac nemtii, vorba vine, de la E-on Gaz, depaseste orice limita a bunul simt, a rabdarii, a esteticii, a bunei functionari a drumurilor publice din frumusetea noastra de Cluj, ditamai capitala a Transilvaniei.

Sunt vechi retelele de transport a gazelor naturale, asta e clar, sunt si pericole din cauza asta, dar de aici si pana la debandada si voiosia cu care muncitorii concernului sus amintit sparg zeci, sute de strazi, este sau ar trebui sa fie cale lunga", a scris Dan Olteanu pe blog.

Acesta a prezentat cateva fotografii cu gropile sapate de E-ON Gaz in cartierul clujean Grigorescu si a anuntat ca va merge alaturi de Liviu Alexa si alti nemultumiti "la sedinda publica saptamanala a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, acolo unde sper sa putem adresa cateva intrebari pe acest subiect devenit foarte costisitor, inestetic si deranjant".

 

Clujul "ciuruit" de E-ON Gaz! "Stop destroying Cluj-Napoca!" - Scrie-le AICI sefilor E-ON Gaz din Germania

Comentarii Facebook