Clujul "ciuruit" de E-ON Gaz! "Stop destroying Cluj-Napoca!" - Scrie-le AICI sefilor E-ON Gaz din Germania


Un clujean, revoltat de "gaurile" pe care le da E-ON Gaz pe strazile din Cluj-Napoca, a fotografiat zeci de astfel de "interventii", unele dintre ele chiar pe strazi proaspat asfaltate.

"Ei sparg strazi, ba cu autorizatie, ba fara, le acopera superficial pe cateva, pe cele mai multe le lasa "dezbracate".

Politia comunitara din cadrul Primariei se scarpina de lene, le e lene sa faca constatari si sa aplice amenzi. Fac un apel la tanarul Radu Moisin, primarul interimar al Clujului, sa se implice si sa ii arda pe astia! Moisin a dovedit ca e inflexibil in trecut, sper sa fie si acum!

Nu ma voi opri aici. De cateva zile, am inceput sa sun sute de clujeni acasa si sa ii motivez sa participe la un protest. De asemenea, voi contacta ziaristi din Dusseldorf unde e sediul mama al companiei si le voi arata ce fac baietii astia in Cluj", a scris Liviu Alexa pe blogul sau.

Clujeanul a depus plangere la OPC impotriva E-ON Gaz Cluj. "Sunt sigur ca voi avea un feed-back util de acolo, caci oamenii OPC Cluj si Mircea Radu, seful institutiei, nu s-au speriat niciodata de marile nume de multinationale care isi bat joc de romani.

O sa va rog si pe voi, daca va pasa de subiect, sa intrati AICI pe site-ul companiei-mama si sa completati formularul - dureaza 3 minute si sa scrieti atat: "Stop destroying Cluj-Napoca!". Nu injurati, nu scrieti tampenii, doar ce v-am rugat eu!", a mai scris Liviu Alexa.

Fotografiile postate de Liviu prezinta numai spargerile facute in ultimele 2 luni.

 

 

Comentarii Facebook