Vineri 26 Februarie

Bistrițean cu alcoolemie RECORD la volan, reținut de polițiști la Cluj


Polițiștii clujenia u reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

”În urma probatoriului administrat, la data de 3 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui conducător auto care a fot depistat în trafic sub influența alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Uriu, județul Bistrița Năsăud, a fost depistat de polițiști la data de 31 mai a.c., în jurul orei 17:00, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 17, prin localitatea Cuzdrioara, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i –au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.


Comentarii Facebook