Biletele la concertul Roxette, puse in vanzare in urmatoarele zile! Vezi cat vor costa


Biletele la concertul Roxette vor fi puse in vanzare din aceasta saptamana, anunta conducerea SC Cluj Arena SA, urmand sa fie disponibile prin reteaua mytickets.ro.

"Organizatorii concertului au anuntat ca pretul mediu al unui bilet va fi la 80 de lei, dar ar urma sa fie puse in vanzare si bilete cu 60 de lei. Mizam pe un public din Ardeal, dar si din Ungaria, Austria sau Germania. Estimarile noastre ne arata ca daca vin circa 5.000 de oameni si lasa in Cluj cate 200 de euro, Clujul ar urma sa castige in total un milion de euro pe orizontala. Aici ma refer la masa, cazare si distractie", a spus Radu Ratiu, directorul Cluj Arena SA.

Estimarea privind publicul din strainatate s-a facut folosindu-se informatiile adunate la concertul Scorpions, din luna octombrie 2011. "La concertul Scorpions am avut peste 5.000 de turisti straini si toate unitatile de cazare erau ocupate pe o raza de 40 de kilometri. Speram si acum sa vin oameni multi pentru ca orasul are de castigat", a mai spus Ratiu.

In deschiderea concertului Roxette, din 19 iulie, ar urma sa cante doua formatii, alese dintr-o lista cu mai multe nume, care va fi pusa la dispozitia impresarului formatiei.

 

Roxette pe Cluj Arena! Vezi cand are loc concertul

Comentarii Facebook