Beneficiarul concertului umanitar anulat la Cluj a rupt tăcerea. Ce spune George Olteanu


George Olteanu își cere scuze pentru concertul anulat la Cluj-Napoca și la care s-au prezentat sute de spectatori și zeci de artiști de muzică populară. Banii adunați au fost donați în contul lui George Olteanu, care confirmă că sumele nu au dispărut. 

Acesta a spus că organizatorul concertului, Raul Imre, a chemat prea mulți artiști și nu a asigurat sonorizarea. ”Cum a luat sala, l-am întrebat daca are sunetist. Mi-a spus ca are, apoi ca nu mai are, apoi a gasit unul, cu care n-a mai tinut legatura și cind l-a sunat nici acela n-a mai venit”, a spus Olteanu.

Cluj: Cum a organizat un concert caritabil FAKE un ”liberal” clujean. Cine e Raul Imre

Culmea este că în data de 11 septembrie, la ora 18:30, în Sala Auditorium Maximum erau sute de spectatori, zeci de artiști care au venit gratis pentru a susține evenimentul, dar lipsea organizatorul, care ar fi fost să aducă un sunetist, dar și beneficiarul, George Olteanu: ”Am fost, dar mai târziu. Am ajuns mai târziu datorită terapiei pulmonare”, a spus acesta.

Acesta spune că ar vrea ca cineva, mai serios, să organizeze din nou concertul.

Dragii Prietenii, si familia mea scumpa a interpretilor de muzica populara si nu numai.

Din toata situatia creata eu si voi am pierdut enorm. Eu am pierdut întâlnirea atât de importanta pentru mine cu voi, am pierdut cinci sute si ceva de spectatori deci o sansa la viata, iar dvs. ati pierdut timp atât de important pentru dvs. cât si banuti pe benzina, cât si câte o seara de cazare. Va apreciez enorm de mult ca ați putut veni sa ma ajutati. Asa ceva nu am patit in viata mea. De sase ani fac pentru cazuri sociale evenimente si de alti sase ani pentru mine, dar o data nu am patit asa ceva.

Asta se intâmpla când cu nu cunosti persoana atât de bine. S-au vehiculat multe ba ca nu am venit, am venit dar mai târziu eram intr-o Dacie Docar albastra, ba ca m-aș fi inteles cu acea persoana sa nu se mai tina evenimentului. N-aș fi făcut asa ceva in ruptul capului, cum sa il anulez când eu ies asa de rar din casa, dragi interpreti? Asa de mult asteptam sa va revad pe ceilalti. E atât de important pentru mine sa sociabilizam, o îmbrațisare sa facem o poza voi stiti cei ce ma cunosteti.

S-a vehiculat ca eu m-am inteles cu acea persoana sa impart banuti. Nu mi-am propus asa nenorocire si nu aș fi aceptat asa ceva. Cei ce au donat in conturi sa fie linistiti si impacati ca au facut ce trebuia. Banutii sunt pentru tratament. Îi voi folosi. Le multumesc si ma rog pentru dânsii. Ca s-au strâns banuti in urne, eu din ce stiu, ce mi s-a spus e ca nu s-a strâns nimic in urne sau cel putin eu nu am primit nimic.

Nu vreau sa judec pe nimeni si vreau ca nici voi sa nu judecati.

Din disperarea boli ajungi sa faci ce faci.

Pagina mea este mereu deschisa. Va rog cautati-ma, scrieti-mi câte un rând atât de mult conteaza pentru mine sa va simt alaturi.

Rog din suflet, daca exista un om cu suflet care ar dori sa ma ajute sa reorganizam un eveniment indiferent de zona. Am mare nevoie de ajutor. Va multumesc. Dumnezeu sa va binenecuvinteze

Va rog ajutati-ma sa gasim un om cu suflet sa refacem un eveniment!”, a spus George Olteanu.

De ore întregi am sunat să luăm legătura cu organizatorii și nu am putut. Ni s-a spus că pacientul pentru care ne-am adunat este pe drum, dar nu a venit nici la ora 18:30. O doamnă ne-a dat un microfon ca să vă spunem care este problema”, a spus, șocată, Sava Negrean Brudașcu.

George Olteanu susține că de 6 ani organizează de două ori pe an astfel de concerte pentru a strânge bani care îi sunt vitali în tratament.

Comentarii Facebook