Cluj: Cum a organizat un concert caritabil FAKE un ”liberal” clujean. Cine e Raul Imre


Un concert caritabil de muzică populară a fost promovat întens în mass-media locală în ultimele luni, având pe afiș nume sonore ale genului, dar la momentul spectacolului organizatorii nu au fost de găsit și totul s-a anulat, rușinos.

Circa 50 de artiști, în frunte cu Sava Negrean Brudașcu, s-au prezentat la Sala Auditorium Maximum, miercuri, la ora 18:30.

Între artiștii prezenți au mai fost Ionela Morutan, Felix Galan, Oana Bozga Pintea, Nastacuta Iuga, Andrada Barsauan si Lazar Arman, Anuta Iuga si Lucian Madiar, Monica Pirlea, Ana Georgeta Balla, Maria Pavelean, Anuta Motofelea, Gabriela Ardusătan, Alexandra Veres, Laura Valea, Iustina Irimia Cenusa, Andra Filip, Nicoleta Simina, Alexandra Bogos, Diana Beldean și Jan Oprisor Band.

La ora 18:30, cu sala plină, Sava Negrean Brudașcu s-a prezentat în fața oamenilor și a spus că organizatorii nu s-au prezentat. ”De ore întregi am sunat să luăm legătura cu organizatorii și nu am putut. Ni s-a spus că pacientul pentru care ne-am adunat este pe drum, dar nu a venit nici la ora 18:30. O doamnă ne-a dat un microfon ca să vă spunem care este problema”, a spus, șocată, sava Negrean Brudașcu.

Artiștii și publicul au plecat. 

Cel care a organizat concertul caritabil, Raul Imre, a făcut un Live pe Facebook și a explicat cât este de nevinovat. ”S-a speculat o grămadă de lucruri, că eu aș fi cel care a stricat spectacolul, dar, dragii mei, în momentul în care eu încercam să fac rost de sunetist pentru acest spectacol, doamna Sava Negrean Bruidașcu spunea pe scenă publicului că organizatorul nu răspundeu la telefon, că spectacolul se va încheia, dar nimeni nu știe cât de mult m-am implicat și că am fost cu nervii la pământ în momentul în care am ajuns cu sunetistul la sala de spectacol goală și cu multe telefoane în care am fost jignit. Toată ziua am stat cu telefonul în mână, fiind contactat de toți artiștii că unde sunt, unde stau și rezolvând toate problemele, inclusiv protocolul: prăjituri, apă. 

Eu am încercat în mare parte, dar pe lângă mine mai era un alt organizator, dar asta este, eu nu am nicio vină. Vă mulțumesc! O seară frumoasă”, a spus Raul Imre. 

Vezi AICI articolul cu concertul postat cu bună credință de Știri de Cluj. Acolo apar și conturile bancare. Dacă totul este o înșelăciune, atunci Poliția trebuie să facp o anchetă.

Raul Imre se recomandă pe Facebook drept membru PNL, artist vocal și consultant. Concertul caritabil era pentru George Olteanu, un tânăr care suferă de două boli foarte grave.

Comentarii Facebook