Bazinul de kinetoterapie din Complexul de Natatie "Universitas" al UBB Cluj a fost inaugurat! - VIDEO


Bazinul de kinetoterapie din Complexul de Natatie "Universitas" a fost inaugurat marti, 1 martie. Rectorul UBB Cluj, profesorul Andrei Marga, a spus ca ar mai trebui construit un bazin de natatie pentru ca deja cel actual este insuficient.

Bazinul de kinetoterapie este amplasat langa cel de natatie din complexul "Universitas" si accesul se face pe baza unui bilet de intrare sau a unui abonament, la aceleasi tarife ca si cele actuale.

"Pentru noi era o problema sa cream si un bazin mai mic, cu doua scopuri: sa ajutam incepatorii sa invete sa inoate si sa servim kinetoterapia. In 2008 am investit intr-un laborator amplu de kinetoterapie cu toate echipamentele necesare si mai lipsea aceasta componenta, inotul.

Punem in functiune si bazinul mic si incheiem investitia la natatie. Astfel de investitie este necesara in viitor pentru ca pasionatii de inot care vin zilnic sunt multi.

Toata investitia ne-a costat circa 370 de miliarde de lei si intretinerea bazei costa lunar 230 de milioane de lei
", a declarat rectorul UBB Cluj, Andrei Marga.

El a precizat si ca deja actuala baza este neincapatoare uneori pentru numarul mare de clujeni care vin sa faca sport si ca s-ar impune construirea unui nou bazin.

"Trebuie sa strangem bani pentru un nou bazin pentru ca deja acesta este insuficient uneori. Nu este o promisiune, dar este clar ca ar fi binevenit", a mai spus Andrei Marga.

 

Citeste si...

2.000 de lei, abonamentul anual la complexul de natatie al UBB

Comentarii Facebook