Duminica 26 Martie

Bătrână atacată de hoț în propria casă din cartierul Grigorescu, Cluj-Napoca. Individul a sustras 3 tablouri


O bătrânică din Cluj-Napoca a trecut prin clipe de groază, după ce a fost tâlhărită de un individ care a pătruns în casă prin spargerea unui geam al ușii de acces. Hoțul ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

La data de 3 februarie., un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu.

În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete. În baza investigațiilor derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și continuate în cadrul unei acțiuni alături de polițiștii Secției 6 Poliție, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Până în prezent a fost recuperat unul dintre tablouri, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook