FOTO. O mașină în care se aflau doi copii a ieșit în decor de pe DJ103k, în Dângău Mare. Administratorul drumului riscă o amendă


Șoferul unui autoturism a ieșit aseară în decor de pe DJ103k, în localitatea Dângău Mare. Patru persoane se aflau în mașina avariată, între care și doi copii de doar 4 și 5 anișori. La acel moment pe carosabil era depus un strat de zăpadă. Urmează ca polițiștii rutieri să aplice măsurile legate față de administratorul drumului. În funcție de rezultatul constatărilor acesta poate fi amendat.

În cursul serii de ieri, în jurul orei 20.30, pe DJ103k, în localitatea Dângău Mare, un autoturism condus în direcția localității Căpuș, în care se aflau 4 pasageri, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în decor.

În interior se aflau doi minori, de 4 și 5 ani și doi adulți. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Primele cercetări derulate la locul evenimentului rutier au indicat faptul că pe un sector de drum în curbă și pantă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. 

La acel moment pe carosabilul era depus un strat de zăpadă. Persoanele au fost preluate de echipajul medical, însă ulterior au refuzat transportul la spital. Urmează ca polițiștii rutieri să aplice măsurile legate față de administratorul drumului, în funcție de rezultatul constatărilor.

Cu privire la starea drumurilor, menționăm că polițiștii rutieri analizează condițiile în care au fost efectuate activități de curățare a arterelor rutiere, urmând ca în funcție de rezultat, să fie dispuse măsurile legale care se impun față de administratorii drumurilor.”, anunță IPJ Cluj.

a2.jpeg

Comentarii Facebook