Primar din Constanța, fratele starețului de la Nicula (jud. Cluj), mort într-un accident la Neptun - VIDEO


Primarul comunei Albești, județul Constanța, Gheorghe Moldovan, fratele starețului de la Nicula, a decedat în urma unui accident produs duminică, 5 februarie, la Neptun, în județul Constanța. 

Mașina în care se afla Gheorghe Moldovan a intrat într-un copac la intrare în stațiunea Neptun. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11.20. 

Mașina a fost scoasă din liziera pădurii abia după două ore de la accident, informează Ziua de Constanța

Gheorghe Moldovan, în vârstă de 66 de ani, era primarul comunei constănțene Albești.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11,20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcţia Mangalia către Constanţa şi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, potrivit IPJ Constanța, citat de Agerpres.

gheorghe-moldovan.jpg

Decesul a fost anunțat pe pagina de Facebook a unuia dintre liderii PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Cu tristeţe, vă anunţ că s-a stins din viaţă, într-un accident rutier, prietenul şi colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar mai ales pentru familie şi pentru locuitorii comunei”, a transmis Bogdan Huţucă.

Gheorghe Moldovan este fratele starețului Mănăstirii de la Nicula, Arhim. Nicolae Moldovan.

Comentarii Facebook