Bărcile motor și-au făcut de cap în acest week-end pe lacul Beliș - VIDEO


Vineri și sâmbătă, bărcile cu motor și-au făcut de cap pe lacul Beliș, cu toate că guvernul a anunțat că navigația pe Beliș și Tarnița a fost înterzisă.

Ar fi frumos să fie cumva urmărite totuși aceste aplicări ale legii și cu siguranță implicarea media ar favoriza aplicarea lor.

Atașez filmări din 4-5.09.2020 făcute pe lacul Beliș în văzul tuturor și sfidarea legii cât și a bunului simț față de restul turiștilor prin zgomot/agitarea apei, implicit și tulburarea ei la fiecare trecere a motoarelor și skijet -urilor de mare putere.

Să nu mai zic că afacerile din tururi cu ambarcațiuni par în floare, se poate vedea lejer și numărul de înmatriculare al celei din poză”, ne-a relatat cel care a filmat.

Bărcile cu motoare tradiționale, interzise pe Tarnița și Beliș. Ce ambarcațiuni sunt permise pe lacurile clujene - VIDEO

Din păcate, interzicerea navigației nu înseamnă mare lucru fără ca autoritatea însărcinată (Consiliul Județean Cluj) să se pună pe treabă. ”În ceea ce privește activitatea de supraveghere şi control, aceasta se organizează de către Consiliul Judeţean Cluj, cu avizul Autorităţii Navale Române”, se arată în decizia Guvernului.

image1.png

Comentarii Facebook