Vineri 17 Septembrie

Bărbatul care a trântit un copil de pământ a fost arestatBărbatul care a trântit un copil de pământ, într-un parc, a fost arestat pentru 30 de zile.

Poliția Hunedoara a reținut un părinte care a intervenit într-o dispută pe care a avut-o fiul lui. 

Duminică, 7 februarie, în jurul orei 15.50,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112,  despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă  la sediul Poliției,  urmând a fi dispuse măsuri  legale.

Comentarii Facebook