Bărbat revenit din Italia este căutat prin tot Clujul de Poliție. A făcut un accident și apoi a fugit / UPDATE: A fost depistat și amendat


Un bărbat revenit din Italia este căutat de Poliție prin tot Clujul. 

Acesta a făcut un accident marți dimineața pe strada Horea, iar apoi s-a dus la autobaza Companiei de Transport Public (CTP) Cluj pentru a completa înțelegerea amiabilă. În acel moment, bărbatul i-a cerut angajatului Companiei de Transport Public Cluj să se grăbească pentru că el s-a întors din Italia azi-noapte, a declarat directorul CTP Cluj-Napoca, Liviu Neag.

Angajatul CTP l-a luat la rost, moment în care șoferul a luat-o la fugă și și-a lăsat actele și telefonul pe masă.

Poliția l-a dat în urmărire și l-a reperat în Florești și în Cluj-Napoca. 

Toți angajații CTP cu care a intrat acesta în contact au fost trimiși acasă și vor face analize dacă se conformă că șoferul este bolnav.

Autoritățile au discutat telefonic cu bărbatul suspect, iar acesta a spus că a făcut o glumă și că el nu a mai fost în Italia de un an, conform unor surse.

Poliția continuă cercetările pentru a vedea dacă cele spuse de el se confirmă. Cei care fac astfel de glume riscă să fie amendați.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a solicitat ca bărbatul să fie găsit și să fie luate măsurile legale.

-------------------------

UPDATE

Poliția a terminat ancheta în cazul bărbatului care a pus pe jar autoritățile statului într-o perioadă de mare tensiune. 

S-a stabilit că bărbatul a revenit din Italia în 2018 și au fost efectuate verificări la locul de munca din Florești, unde a fost prezent.

Sursele Știri de Cluj arată că nu este adevărat ca ar fi “revenit” aseară (luni seara, n.red) în țară din Italia și nu prezintă simptome de gripă.

Un echipaj de ambulanță i-a verificat starea de sănătate și bărbatul nu are nimic. 

Pentru că a pus autoritățile pe jar a fost amendat cu 1000 de lei, conform Legii 61/1991.

Comentarii Facebook