Duminica 27 Noiembrie

Bărbat arestat după ce și-a sunat fosta iubită de aproape 22.000 ori. Motivul este halucinantUn francez a fst condamnat la închisoare după ce și-a hărțuit fosta iubită, acesta fiind obligat să meargă și la psihiatru.

Judecatorii din Rhone, sudul Frantei, au decis sa condamne un barbat care i-a trimis fostei sale iubite intr-o perioada de 10 luni nu mai putin de 21.807 mesaje sau apeluri! Cu alte cuvinte, in aceasta perioada, barbatul ii trimitea mesaje sau o suna pe fosta lui de 3 ori in fiecare ora, potrivit yoda.ro.

Motivul pentru care bărbatul suna este de-a dreptul halucinant. Acesta îi cerea fostei iubite să-i mulțumească pentru că i-a reamenajat apartamentul.

Francezul a mai ajuns în trecut la spital din cauza unei depresii și nu a putut trece peste faptul că a fost părăsit.

"La acel moment, logica mea era ca pana nu imi da banii inapoi, sa macar imi spune multumesc, nu voi opri telefoanele" si-a recunoscut vina barbatul.

"Femeia a incercat sa blocheze linia, dar el ii suna parintii sau la locul ei de munca" a declarat avocatul victimei.

Hartuirea s-a oprit cand femeia i-a multumit in timpul unei intalniri cu un mediator.

Bărbatul și-a recunoscut vina și a fost cobdamnat la 10 luni de înhisoare, dintre care 6 luni cu suspendare. Acesta a mai primit o amendă de 1.000 euro și a fost trimis să facă tratament psihiatric.

Comentarii Facebook