Duminica 28 Aprilie

Șofer ”tupeist” prins la Dej după ce a lovit un autoturism și a fugit. Era beat la volan și avea permisul suspendat



Polițiștii de la rutieră au l-au prins, duminică după-amiază, pe un bărbat care a lovit un alt autoturism în trafic și nu a rămas la locul accidentului.

La data de 7 septembrie a.c., ora 17:26, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj-Poliţia municipiului Dej au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Mintiu Gherlii cu privire la faptul că a fost acroşat de un alt autovehicul care şi-a continuat deplasarea fără să se oprească. Conducătorul auto se deplasa pe DJ 108 B, dinspre comuna Recea Cristur”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor, poliţiştii rutieri au identificat autoturismul indicat şi au depistat conducătorul auto. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 59 ani, din municipiul Dej, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul figurează în evidenţe cu permisul de conducere reţinut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook