Bălți de 5 stele la Cluj, la doi pași de Primărie. Clujean: „Îi înțeleg pe cei care atunci când plouă iau mașina și stau în trafic” - VIDEO


Administrația locală a vorbit de nenumărate ori despre marea problemă a traficului clujean, dând vina pe șoferii care preferă comoditatea mașinii în locul transportului public. La polul opus însă, atunci când începe „sezonul ploilor de Cluj” este greu pentru mulți șoferi să accepte de bună voie să lase mașina acasă, în timp ce ca pieton ești nevoit să mergi prin toate bălțile posibile chiar și în zona centrală și să fii stropit de mașini. 

„Îi înțeleg pe cei care atunci când plouă iau mașina și stau în trafic. Dacă ai de umblat prin oraș când plouă, cu siguranță vei fi stropit de vreo mașină sau îți vei uda papucii, pentru că stăm incredibil de prost la capitolul de scurgere a apelor pluviale.

Până și la doi pași de primărie, trotuarele, clădirile, până și coșurile de gunoi sunt pline de apă pentru că nu au fost proiectate scurgeri sau așa de calitativ e asfaltul încât se fac gropi și denivelări. Este inadmisibil ca până și în dreptul trecerilor de pietoni să fie bălți mari și adânci.

Nu e doar un moft al pietonilor, toata apa de pe drum diminuează și siguranța circulației rutiere.

Dacă așa e în zona centrală, ce pretenții să avem în cartiere, unde dacă mergi până la magazin pe jos îți trebuie cizme când plouă serios?

I-aș invita pe cei responsabili să stea 5 minute pe trotuar pe Memo când plouă, în zona din video, dar mi-e teama ca sunt făcut și eu orb, ca visez doar, că defapt nu e așa rău, ca dacă nu îmi place să mă mut”, a transmis un clujean pentru „Clujul civic”. 

Comentarii Facebook