Cum se simte îndrăgitul actor clujean, Florin Piersic, după ce a fost operat la Spitalul Foișor din București


Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de dificile joi. Medicii de la Spitalul Foișor din București i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii. 

Proteza care i-a fost îndepărtată a fost montată în anul 2019 acum devenise sursa infecției generalizate. Florin Piersic s-ar putea întoarce la Institutul din Cluj Napoca, deoarece, potrivit surselor Antena 3 CNN, ar avea nevoie de un nou stimulator cardiac, în condițiile în care cel pe care îl avea montat i-a fost îndepărtat. 

În acest moment Florin Piersic este conștient, cooperant și comunicativ. Maestrul se află în continuare pe secția de Terapie Intensivă. Pentru intervenția de ieri, medicii spun că a fost o adevărată mobilizare de forțe. Doctorii de la Spitalul Foișor au ținut continuu legătura cu cei de la Institutul Inimii din Cluj, dar și cu cei de la Institutul Matei Balș și Spitalul Floreasca. 

În timpul intervenției, în sala de operație a existat un stimulator cardiac, pentru orice eventualitate. Medicii spun acum că maestrul Florin Piersic a depășit cel mai greu moment. 

Comentarii Facebook