Clujenii de pe Valea Chintăului au răbufnit: ,,Drifturi, curse ilegale, sfidare, bătaie de joc/Chiar nu aveți de gând să faceți nimic?


Clujenii care locuiesc pe Valea Chintăului, în apropiere de CREIC s-au săturat de fenomenul care le perturbă liniștea de ani buni. Zona este printre preferatele ,,iubitorilor de mașini” care își petrec acolo nopțile, făcând drifturi și curse ilegale de mașini. 

Deși locuitorii din apropierea Dealului Lombului au făcut zeci de reclamații, autoritățile locale nu au reușit să țină sub control fenomenul.

Clujenii cer ca Poliția să intervină și să patruleze zona, fiindcă, pe lângă gălăgia infernală din timpul nopții, aceste curse îi pun în pericol și pe ceilalți participanți la trafic dar și pe pietoni.

,,Drifturi, motoare ambalate sălbatic, curse ilegale, mașini tunate ilegal, sfidare, bătaie de joc. Creic, ca de obicei. Domnul primar este total responsabil pentru fenomenul de la Creic, ce durează de 2 ani.

Pentru că a refuzat sistematic să implementeze măsurile cerute de toți cei de pe Valea Chintăului și de pe stada Oașului: separator de sens pe toată lungimea străzii Tiberiu Popoviciu, limitatoare de viteză din 50 în 50 de metri, patrule continue în zonă, trimiterea în judecată a infractorilor ce participă la aceste adunări pe baza înregistrărilor zecilor de camere de supraveghere din zonă”, a scris un clujean care locuiește în zonă.

,,Chiar nu aveți de gând să faceți nimic pentru a rezolva fenomenul drifturilor ilegale și a gălăgiei extreme ce are loc la Cluj innovation?”, a mai adăugat alt clujean. 

,,Noaptea motoare turate la maxim’’ - Clujenii cer ajutorul Primăriei pentru a opri cursele ilegale de mașini organizate lângă casele lor


Comentarii Facebook