Unul dintre cei mai cunoscuți avocați clujeni, Ciprian Păun, salvat de la moarte în Bistrița de un medic aflat în timpul liber- VIDEO


Ciprian Paun are 41 de ani si este unul dintre cei mai cunoscuti avocati clujeni. Acesta a fost ieri la un pas de moarte dupa ce a cazut intr-un parau de munte din judetul Bistrita Nasaud si a intrat in stop cardio-respirator. Acesta a avut mare noroc ca a fost salvat de doi prieteni medici. Salvatorii au fost sotii Bartos- dr. Adrian Bartos, cunoscut chirurg clujean si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Cluj si sotia acestuia- Dana Bartos, de asemenea medic si cadru didactic la UMF Cluj.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a preluat pacientul constient, cooperant, in stare de hipotermie”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul căzut în pârâu, aflat în stare de hipotermie, a fost preluat conştient de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care l-a stabilizat şi l-a pregătit pentru a fi transportat cu elicopterul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Din fericire, starea lui Ciprian Paun este buna.

"Pentru ca ma intreaba tot mai multa lume cine este medicul care m-a salvat , va pot spune ca este parte a echipei de prieteni care m-au salvat. Este un chirurg de renume si cadru didactic la UMF- dr.Adrian Bartos si sotia lui tot cadru didactic si medic celebru Dana Bartos! Prietenii mei sunt eroii salvatori si medicii de pe Smurd si ambulanta, de la UPU si Institutul Inimii. Mai este un prieten bun din sistemul medical care a dat totul pentru mine si a coordonat operatiunea de transfer! Il pup si ii multumesc! .

Dragi prieteni ,

Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!", a transmis Ciprian Păun.

 Ciprian Paun este un avocat de exceptie si un sfatuitor permanent al ziaristilor. Ii dorim multa sanatate!

Comentarii Facebook